Playa Luna évek óta a legnépszerűbb esküvői helyszínek között szerepel Magyarországon. Zsófi és Barni a maguk és vendégeik legnagyobb örömére esküvőjük alkalmával Mátyusháza Pusztát célozták meg és Playa Luna homokos partját. Az exkluzív rendezvényhelyszín nem mindennapi élményeket tartogatott az esküvőn résztvevőknek. Olyan volt az egész, mintha csak egy kis szigetre csöppentek volna. A hagyományos esküvőkhöz képest ez az ünnepség közel 3 napig tartott, hiszen a hely adottságainak köszönhetően szállást is biztosított az eseményen résztvevőknek, így a szombati esküvőt megelőzően pénteken egy óriási bulival indított a fiatal társaság tovább fokozva az egyébként is jókedvű összejövetel alaphangulatát.

Playa Luna a mediterrán stílust kedvelők Paradicsoma

Sokan nem is gondolnák, de Pápától nem messze, Mátyusháza Puszta szomszédságában van egy húsz hektáros magánbirtok, ahol egzotikus pálmák és a homokos tengerpartokat idéző környezet várja mindenkire. Két évvel ezelőtt már beválasztották a legközkedveltebb magyarországi esküvői helyszínek közé a helyet, ám idővel Playa Luna népszerűsége csak tovább nőtt. Akik igazi mediterrán stílusúra álmodják meg életük nagy napját, de nincs lehetőségük valamilyen szigetre utazni, a nem is olyan messzi Playa Lunán mindent megtalálnak, amit csak elképzeltek. Zsófi és Barni esküvője fiatalos és stílusos volt, amiből nem hiányozhattak a meglepetések sem. A vőlegény, Barni tanúinak társaságában egy nem mindennapi koreográfiával állt színpadra, kedvesét pedig egy népszerű magyarországi zenekar fellépésével lepte meg. Mindketten esküt is tettek egymásnak, Zsófi kedveséhez intézett szavai pedig mindenkit meghatottak.

Előparti az esküvőt megelőző napon

Legtöbb esetben esküvő előtt egy nappal a fiatal pár inkább „rápihen” az eseményekre. De Zsófi és Barni nem! Ők úgy döntöttek, meghívottjaikat már csütörtöktől várják a helyszínre, hogy pénteken egy hatalmas bulival indítsák az ünnepséget. Mivel mindkettőjüknek igen népes baráti társasága van, ezért szinte borítékolható volt, hogy nagyon jól fogják magukat érezni az előpartin. Mókás volt látni, hogy a homokban táncoláshoz strandpapucsokkal is készültek a tó partjának mentén, hogy senkinek se kelljen cipőben feszengenie.