• Esküvői videó

Az esküvői videó stílusa

Az esküvői film kapcsán, a hangsúlyt mindig a történet, az érzelemvilág és a napot körülölelő energia rögzítésére helyezzük, természetesen mindezt saját stílusunk vonásai alapján. Ennek fényében az esküvői videó, legyen az a kisfilm vagy a teljes esküvői film, a legmarkánsabb mozzanatokra koncentrál, vidám stílusú, de természetesen figyelembe veszi az esküvő egyéni vonásait és menetét. Tudjuk, hogy az esküvő egyedi esemény, általában egy élet során egyszer éljük át, ezért rendelkezésedre bocsájtunk egy sor általunk készített esküvői videót / filmet, hogy minnél könnyebben el tudd dönteni, megközelítési módunk egyezik-e az általad elvártakkal.

Görög esküvő emlékalbum

Oana és Tassos

Szabadtéri esküvő Görögországban

Esküvő a Bélapátfalvai Ciszterci Apátságban

Zsófi és Laca

Erdei esküvő a Bukkben

Bride and groom holding hands, wedding day in Constanta, Black Sea coast

Raluca és Adrian

Esküvő a Fekete-tenger partján

Bride and groom during ceremony - Couple holding candles at a wedding in Hungary

Martina és Roland

Vintage esküvő a Levendulásban

Eljegyzés Máltán - Valletta

Jennifer és Pierre

Esküvői videó meghívó Máltán

Fehervarcsurgo Karolyi Castle - Aerial view from drone

Krisztina és Gergely

Esküvő a ferhérvárcsurgói Karolyi kastélyban

Save the date videó Pápán

Zsófi és Barni

Save the Dare, Pápa és Budapest

Imola és József

Esküvő Szatmárnémetiben

Groom looking at his bride while walking in the forest - Carpathian Mountains

Andreea és Iustin

Esküvő Erdkélyben, a Kárpátok szivében

Munkamenetünk és az esküvői videó

Kiemelten fontosank tartjuk a diszkért jelentléte az esküvő minden momentuma alatt. Úgy véljük így könnyebben tudunk lencsevégre kapni őszinte mosolyokat és spontán reakaciókat. Természetesen minimális “közbeavatkozás” elkerülhetetlen, de ez általában az ideális környezet és apróbb részletek kiválasztásaban nyilvánul meg és többnyire az előkészületes momentumokat érinti.

Az esküvő miden fontos mozzanatánál jelen vagyunk, főként arra figyelünk, hogy kevésbé szokványos felvételeket, apró személyes részleket, örömteli mozzanatokat rögzítsünk. Melletted vagyunk, de egyben “láthatatlanok” is maradunk, mivel tudjuk, hogy nem a mi dolgunk elfoglalni a figyelem középpontját és senkit sem szabad emlékeztessünk arra, hogy az eseményeden bárki is esküvői videót készít, függetlenül attól, hogy egy laza szabadtéri vagy egy elegás esküvőröl van szó. Lehetőség van továbbá az egyéni szemszögek ternén például légi felvételekre vagy lassított felvételekre.

Az esküvői filmezésen túl

Gyakran előfordul, hogy a párok egy esemény utánni kreatív filmezést szeretnének, mely távol áll időben is és helyszínileg is az esküvő nyüzsgésétől. Erre az opcióra egy jó ok az is, hogy így csak és kizárólag a párra tudunk mi is koncentrálni. Továbbá lehetéségünk van arra, hogy rugalmasan válasszunk időpontot vagy helyszínt, ez pedig szinte mindig a nyugodt környezetet garantálja.

Ilyen és hasonló ötletekkel, illetve sok más információval tudunk segíteni abban, hogy esküvőd valóban a fontos és pozitív momentumokról szoljon. Természetesen elsődleges feladatunk az esküvői videó elkészítése, de az évek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, mint például a legjobb szolgáltatók lefoglalását övező részletek, a zenei szolgáltatás választása, a feladatok leosztása, tematikus esküvők, a napi programbeosztás és mindenek előtt, hogyam maradj fitt és üde az esküvő napjára, hogy ennek valóban maximálisan tudj örülni. Így tehát boldoggá tesz, ha ezeket megoszhatjuk veled és hozzájárulhatunk az esemény sikeréhez.

Természetesen átfogó tanácsadáshoz és szervezéshez mindenképp egy hivatásos esküvőszervezőt javaslunk neked. 🙂

Instagram

divider
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.