Az esküvői videó stílusa

Az esküvői videó kapcsán, a hangsúlyt mindig a történet, az érzelemvilág és a napot körülölelő energia rögzítésére helyezzük, természetesen mindezt saját stílusunk vonásai alapján. Ennek fényében az esküvői film, legyen az a best moments videó vagy a teljes esküvői film, a legmarkánsabb mozzanatokra koncentrál, vidám stílusú, de természetesen figyelembe veszi az esküvő egyéni jellemzőit és menetét is. Tudjuk, hogy az esküvő egyedi esemény, ezért rendelkezésedre bocsájtunk egy sor általunk készített esküvői videót, hogy minél könnyebben el tudd dönteni, megközelítési módunk egyezik-e az általad elvártakkal.

Ceremonie nunta seara cu aranjament vintage si lumanari
Vintage esküvő a Levendulásban, Pest megye
Esküvő a Playa Luna esküvői helyszínén
Filmare nunta Ungaria - Ceremonie religioasa nu departe de Eger
Esküvő a Bukkben
Esküvő az Egyesült Államokban, New Jersey államban
Galopp Major, Gyál
Kreatív shooting Athénban
Cadru aerian la Castelul Karolyi din Fehervarcsurgo, Ungaria - in ziua nuntii
Esküvő a ferhérvárcsurgói Károlyi kastélyban
Esküvő Erdélyben, Kolozsvár
Esküvő a Fekete-tenger partján
Decor de nunta cu tematica calatorii
Esküvő Szatmárnémetiben
Filmare dansul mirilor la Restaurant DaVinci Cluj-Napoca in ziua nuntii
Esküvő Kolozsváron, DaVinci étterem
Esküvői előzetes
Esküvő Szatmárnémetiben

Munkamenetünk és az esküvői videó

Kiemelten fontosnak tartjuk a diszkért jelenlétet az esküvő minden momentuma alatt, hisz így könnyebben tudunk lencsevégre kapni őszinte mosolyokat és spontán megélt pillanatokat. Természetesen minimális “közbeavatkozás” elkerülhetetlen, de ez általában az ideális környezet megteremtését és apróbb részletek kiválasztásában nyilvánul meg és többnyire az előkészületet érinti.

Az esküvő miden fontos mozzanatánál jelen vagyunk, főként arra figyelünk, hogy kevésbé szokványos felvételeket, apró személyes részleket, örömteli mozzanatokat örökítsünk meg. Melletted vagyunk, de egyben “láthatatlanok” is maradunk, mivel tudjuk, hogy nem a mi dolgunk elfoglalni a figyelem középpontját és nem szükséges a násznépet folyamatosan arra emlékeztetni, hogy az eseményeden bárki is esküvői videó készítésén fáradozik. Továbbá, lehetőség van az egyéni szemszögek terén például légi felvételekre készítésére is.

Az esküvői napot követően

Gyakran előfordul, hogy a párok egy esemény utáni kreatív filmezést szeretnének, mely távol áll időben is és helyszínileg is az esküvő nyüzsgésétől. Ez kiváló lehetőség egy gyönyörű, különleges vagy a számotokra sokat jelentő helyszínre való eljutásra is. Továbbá lehetéségünk van arra, hogy rugalmasan válasszunk időpontot vagy helyszínt, ez pedig szinte mindig a nyugodt környezetet garantálja.

Ilyen és hasonló ötletekkel, illetve sok más információval tudunk segíteni abban, hogy esküvőd valóban a fontos és pozitív momentumokról szóljon az esküvői videó pedig egy örök értékű emlékké váljon ezáltal. Természetesen elsődleges feladatunk az esküvői videó elkészítése, de az évek során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, mint például a legjobb szolgáltatók lefoglalását övező részletek, a zenei szolgáltatás választása, a feladatok leosztása, tematikus esküvők, a napi programbeosztás és mindenekelőtt, hogyan maradj fitt és üde az esküvő napjára, hogy ennek valóban maximálisan tudj örülni. Így tehát boldoggá tesz, ha ezeket megoszthatjuk veled és hozzájárulhatunk az esemény sikeréhez.

Természetesen átfogó tanácsadáshoz és szervezéshez mindenképp hivatásos esküvőszervezőt javaslunk neked. ?