Levendulás, Inárcs – egyedi, rusztikus esküvői helyszín

A Levendulás Inárcs határában, Budapesttől 34 kilométerre helyezkedik el és egy igen különleges, vintage esküvőhöz volt szerencsénk itt. A Béki család nagyobbik lánya esküvőjének filmezésével is mi voltunk két éve megbízva, majd a család, elégedettségét kifejezve, a legkisebb lányuk esküvőjére, szintén minket bíztak meg a filmezési szerepkörrel.
Martina, a menyasszony nem mindennapi hivatást űz, hiszen versenyautó pilóta, számos verseny győztese és innen az autók és a sebesség iráni rajongása. Azért, hogy arájának kedvében járhasson, a férj, Roland esküvőjükre is egy tető nélküli, kék musztángban érkezett…

Az esküvői helyszín kiválasztása mindig sarkalatos pontja a szervezkedésnek: a Béki család néhány évvel ezelőtt építette meg saját rusztikus stílusú éttermét és rendezvényhelyszínét, a Levendulást, Inárcs határában, ahol igazi magyar vendégszeretetben van része mindenkinek, aki csak arra jár.  A Levendulás Inárcs és egyben a régió egyik legszebb és legizlésesebb esküvői helyszínévé nőtte ki magát. Az egész családot szoros kapcsolat fűzi a levendulákhoz, ehhez a különleges gyógy-, fűszer- és dísznövényhez, aminek nemcsak illata lenyűgöző, de mennyasszonyi csokrok és esküvői dekorációk, asztaldíszek gyakori alapanyaga is. Mivel a család többek között levendulatermesztéssel is foglalkozik, ezért evidens volt, hogy a szabadtéri menyegzőn több formában is megjelenjen ez a virág. A Levendulás inárcsi rendezvényhelyszíne területén közel 5000 tő levendula virágzik és áraszt kellemes illatot.

Gyertyafényes szabadtéri esküvő a Levendulásban

Varázslatos hangulatú esküvő volt, gyertyákkal, virágokkal, finom ételekkel, jó kedvű és mosolygós emberekkel. Az esküvő előtt Martina otthon készülődött, míg Roland egy kis faházikóban, a Levendulás szomszédságában.

A templomi esküvőt a közeli római katolikus templomban tartották, míg a polgárit szabadtéren, kora este, sötétedés után, aminek remek hangulatát csak fokozták a fáklyák, gyertyák és egyéb apró fények. Martina szülei az esküvő végére egy pompás tűzijátékkal is készültek, míg a táncban megfáradt vendégsereg koktélokat és különleges levendulaszirupból készült italokat kóstolgathattak meg a Levendulás gyönörű fedett udvarrészén.
Az esemény fotósa velünk együtt érkezett, kedves barátunk és kollégánk Tar Attila személyében akive közösen mindorokre szívünkben zártunk mindazt amit a Levendulás és Inárcs jelent. Nagy élmény volt egy ilyen rusztikus esküvőn dolgozni, a nyugtató levendulaillat pedig csak ráadás volt.