Bride and groom holding hands, wedding day in Constanta, Black Sea coast

Tengerparti esküvő | Raluca és Adrian nagy napja

Tengerparti esküvő görögoszági leánykérést követően

Raluca és Adrian tengerparti esküvője telis-tele volt meglepetésekkel, de nem csak számukra, hanem csapatunk számára is. De kezdjük is a legelején…
Adrian már a lánykérésnél is igen kitett magáért; az Égei-tengerre néző Ypsario fennsíkon, Thászosz szigetének legmagasabb pontján kérte meg kedvese kezét.
A vőlegény nagyon meg volt hatódva, mikor először látta meg Ralucat mennyasszonyi ruhájában, egy csodálatos hitvesi lila csokorral a kezében, amit ő adott neki. Az esküvők ezen pillanatai előtt mindig meghatódva állunk, hiszen van abban tényleg valami különleges, mikor a leendő férj először pillantja meg aráját esküvői ruhájában.

De számomra is tartogatott meglepetést az esküvő, hiszen ott jöttem rá, hogy egy volt főiskolai osztálytársam társtulajdonosa annak a cégnek, aki a ünnepségen felállított fotófülkét hozta. Nem is hittem volna, hogy egy ilyen messzi helyen, mint Mamaia fogok összefutni egy régi baráttal… A fotófülke az egyik legsikeresebb része volt a mulatságnak és rengeteg vicces kép készült benne.

Tengerparti esküvő a Fekete-tenger partján, vőlegény és menyasszony

Egy laza esküvői nap után, este egy óriási buli várta a vendégeket

Egy szép nyári napon, június 4-én esküdött a pár. Már korán elkezdődtek a szokásos esküvői előkészületek, ám Adrian édesapja gondoskodott rólunk is, hogy semmiképp se legyünk fáradtak: főzött nekünk egy nagyon erős és különleges ízvilágú török kávét. Egy sétány közelében, Konstancán tartották a vallási szertartást, ahova a pár családtagjai és barátai érkeztek. Dan Mureșan fotós és barátnője – aki egyben az asszisztense is volt – készített a párról, a családról és néhány közeli barátról különleges fotókat, a város egyik jelképes épülete előtt, a Konstancai Kaszinónál. Innen indultunk át az ünnepség helyszínére, a Melody Ballroomba, de még előtte volt időnk a nyári kánikulában egy fagylalttal is hűsölni egy tengerparti teraszon.

Jókedv, szórakozás, fotófülke a tengerparti esküvőn.

De a meglepetések témáján tovább haladva, a tengerparti esküvő első tánca egy remekül kidolgozott Bachatango koreográfia volt, ami megadta az est hangulatát. A Sing együttes és táncosaik különböző zenei stílusokkal – pop, klasszikus és folk – szórakoztatták a vendégeket és garantálták a jókedv további fokozását ezen a csodálatos tengerparti esküvőn. A buli nagyon nyüzsgő volt és a hotelbe csak hajnalba értünk vissza, ezért tudtunk pár felvételt készíteni a napfelkeltében is, amitől a szerelmesek esküvői videója csak még hangulatosabb lett.

Fekete tenger egy esküvői nap