Keress fel minket!

Telefon, e-mail, vagy inkább személyes találkozó? Görgess lejjebb!

Területi lefedettség

Eseményeink nagy részét Magyarország illetve Erdély városaiban filmezzük, de távolabbi helyszíneken is filmeztünk már esküvőket, mint ahogyan azt az elmúlt 2-3 év eseményeit tükröző térképünk is mutatja, például a Fekete-tenger partján vagy Görögországban, igy földrajzi kötöttségeink nincsenek. Szeretünk utazni és új embereket megismerni!

Írj nekünk!

Ha szeretnétek egy ajánlatot kapni szolgáltatásainkra, illetve leellenőrizni, hogy az esküvőtök kapcsán szobanforgó időpont / időpontok szabadok-e, elsősorban azt ajálnjuk, hogy írjatok nekünk egy üzenetet, kitöltve az alábbi mezőket az esemény főbb részleteivel. (sajnos telefonon dátumot nem biztos, hogy rögtön ellenőrizni tudunk, illetve bővebb tájékoztatást is emailben tudunk hatékonyan nyújtani) Bármilyen más részletekért illetve kapcsolattartás céljából: +36.70.578.2916 (Kalmár Gyula)

Név*
Email Cím*
Az Esemény Napja* (év/hónap/nap)
Esemény típusa* VőféllyelCeremóniamesterrelHagyományok nélküli
Helység*
Étterem*
Zene:*

Kérünk írd meg nekünk ha van még valamilyen különlegesebb információ az eseménnyel vagy veletek kapcsolatban, ahogy az is érdekelne, hogy miért ránk esett a választásotok: