Gyakran ismételt kérdések

A highlights klip (más néven összefoglaló kisfilm vagy best moments) a mi személetünk szerint egy párperces anyag, amely hűen visszaadja a nézőnek az esemény stílusát, hangulatát, és kiemeli a nap legfontosabb pillanatait. Ez az anyag már önmagában is megállja helyét és sokszor nagyobb sikere van, mint a teljes esküvői filmnek.

Teljesen természetes dolog, hogy érdekel téged, vajon milyen befektetést kíván legszebb emlékeid méltó megőrzése, de úgy gondoljuk, hogy a művészetet, a filmet és a kellemes élményeket nem pusztán az anyagi oldal határozza meg. Kezdetnek arra kérünk, hogy ha felkeltettük érdeklődésedet, keress meg minket, hogy jobban megismerjük egymást és mesélhess az esküvő napjával kapcsolatos elképzeléseidről. Ezután persze rátérhetünk befektetésed anyagi részére is.

Mi azzal a filozófiával értünk egyet, hogy bármilyen felszerelés csak annyira jó, amennyire a felhasználója is. Éppen ezért a mi weboldalunkon sosem fogsz tucatszámra olyan fotókat látni, amelyeken a technikai arzenálunk darabjaival pózolunk, bár biztosan nem nézne ki rosszul. Az a meggyőződés vezérel minket, hogy a mi szolgáltatásunkban a stílusunk és kreativitásunk jelentik a hozzáadott értéket.

Tudatosan döntöttük el, hogy csak filmezéssel foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, hogy igazán kimagasló teljesítményt csak szakosodással lehet elérni. A piacon sok olyan szolgáltató van, aki csomagokat, “különleges, fotó-videó egyben” szolgáltatásokat kínál. Mi azért választottuk ezt a különutas megoldást, mert a tapasztalat szerint a fotó-videó csomagok és a kizárólagos partnerségek minőségromláshoz és kompromisszumokhoz vezetnek. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudunk neked profi fotósokat ajánlani. Több kolozsvári, nagyváradi és szatmárnémeti fotóssal működünk együtt, ha igényled, szívesen segítünk megtalálni a neked megfelelőt.

Az előkészületek kezdetétől (smink, otthoni készülődés) a buli végéig melletted vagyunk (legkésőbb hajnali fél ötig), ha éjszakai esküvőről van szó, a nappali esküvők esetében pedig a mulatság végéig (kb. éjfélig).

A teljes film hosszúságát nagyban meghatározza maga a rendezvény, de általában egy mozifilm időtartamával lehet számolni, hogy ne vontatott, hanem izgalmas és látványos anyag jöjjön létre. A szolgáltatás díja tartalmazza a jelenlétünket, a stílusunkat, a munkánk minőségét, és nincs túl sok köze a nyers időértékekhez. A felvett nyersanyag tekintetében természetesen nincs felső határ. Ha az utómunka elvégzése után 6-8-10 órás készterméket szeretnél kapni, valószínűleg nem a mi cégünk a legjobb választás.

A korábban említett mozifilmes stílusban* dolgozunk (*ez egy olyan anyagot eredményez, ami a felvett képsorok és a vágás révén adja vissza az esküvő napjának hangulatát és élményeit, s ehhez olyan felszerelést használunk, amellyel a filmgyártásban használatos hatásokat lehet elérni). Ezt igyekszünk a videóújságírás* legjobb módszereivel párosítani (*külső behatások és megjátszott, beállított felvételek nélküli filmezés, amelynek lényege, hogy mi nem avatkozunk bele az események rendes menetébe). Még jobban kibontva a kérdést: olyan stílust képviselünk, amelynek lényege a legfontosabb pillanatok kiemelése és az esküvő professzionális filmjének elkészítése, szemben az esemény puszta “levideózásával”. Tevékenységünket leginkább az jellemzi, hogy mindent megteszünk azért, hogy ti és vendégeitek ne érezzétek zavarónak a kamerák jelenlétét.

Ha van saját elképzelésed arról, hogy milyen háttérzenét szeretnél, természetesen nyitottak vagyunk, bár általában a párok megbíznak bennünk és a mi feladatunk a választás.

A kiválasztott ajánlat függvényében annyi terítéket kérünk, ahány személy dolgozni fog az esküvőtökön, és az is fontos, hogy elég hely maradjon a felszereléseinknek.

Az elkészült anyagokat egyedileg megtervezett DVD (HD minőség), illetve USB pendrive-okon (full HD minőség) kapod kézhez. Ezek mellett természetesen igény szerinti videóformátumban elviheted tőlünk esküvői anyagodat külső adathordozón.

Igen. Szolgáltatásunk nem kötődik cégünk székhelyéhez és egy új hely mindig új kihívás is egyben. Az utazással és egyes esetekben szállással járó költségeket eseti jelleggel, minden filmes projekt esetében külön tárgyaljuk meg.